Proste roladki z piersi kurczaka zawiniętej w plasterek szynki lub boczku, podany z fasolką, to pomysł na nietuzinkowy i smaczny obiad. Roladki mogą być podane z ziemniakami, ryżem lub jako samodzielne danie. Pierwszy raz jadłam tą potrawę u mamy, kiedy spróbowałam…wiedziałam, że znajdzie zasłużone miejsce na blogu 🙂
Przepis na moim nowym blogu. Zapraszam serdecznie 🙂 http://napiecyku.pl/2014/01/filety-kurczaka-z-fasolka-szparagowa/
pychotka!
Smaczne jednogarnkowe danie ,ale jaki świetny garnek:)
Ja dziś bez pomysłu ,co znajdę w kuchni to ugotuję ,pyszny obiad.
Uwielbiam fasolkę szparagową, a danie wygląda przepysznie 😉
Dziękuję serdecznie:))
Mmm… wygląda smakowicie 🙂
To zdecydowanie przepis dla mnie 😉
składniki bardzo mi odpowiadają, super danie. Kolorystycznie piękne na dodatek.
zawsze jak do ciebie wchodzę robię się głodna – tak smakowicie wszystko wygląda 😛
Przepis dla mnie mniam
Dziękuję, cieszę się, że rozbudzam apetyty:))
Dziękuję za odwiedziny u nas, a widzę że u Ciebie bardzo apetycznie,można jeść oczami…kto by pomyślał, że oprócz przyrządzenia świetnych dań można również i zrobić im świetne zdjęcia, pozdrawiam
wyglądają obłędnie. robię często podobne danie, ale nigdy nie wygląda tak apetycznie:)
Serdecznie Dziękuję:))
Danie wygląda przepysznie
Fasolkę bardzo lubię, a kurczaka wręcz kocham, więc to idealne połączenie dla mnie 🙂
Uwielbiam fasolkę, a kurczaka wręcz kocham, więc to połączenie idealne dla mnie 🙂
Pozdrawiam:))