Prawie każdy czasami ma ochotę na domowy dodatek do chleba w postaci pasztetu lub pieczeni. Dzisiaj chciałam Wam zaproponować pieczeń ze schabu. Mięso z tego przepisu nie jest suche i znakomicie nadaje się nie tylko do pieczywa, ale również jako dodatek do obiadu. Schab jest gotowany, a następnie pieczony z cebulką. Myślę, że znakomicie sprawdzi się na święta:)
Przepis na moim nowym blogu. Serdecznie zapraszam 🙂
http://napiecyku.pl/2013/11/domowa-pieczen-ze-schabu/
Świetny pomysł, a w święta można odskoczyć od zwykłych sklepowych bezsmakowych wędlin 🙂 Zapisuje w zakładkach mam nadzieje, że nie zapomnę zrobić 😉
Pozdrawiam:)
uwielbiam domowe pieczenie. są świetne na ciepło jako obiad bądź na kanapeczki, jako domowa wędlina :]
Pozdrawiam:)
Bardzo lubię i często robię domowe wędliny. Mam kawałek schabu, jutro przygotuję ten:)
Pozdrawiam:)
Pyszna domowa wędlina! 🙂
o ,ale apetyczna ,miłego dnia!.
Dla Ciebie również:)
schab musiał być pyszny. moja mama taki robi : )
Ja również ten przepis mam od mamy:)
fantastyczny przepis!! takiego jeszcze nie robiłam:)
Pozdrawiam:)