Domowa pieczeń ze schabu

Prawie każdy czasami ma ochotę na domowy dodatek do chleba w postaci pasztetu lub pieczeni. Dzisiaj chciałam Wam zaproponować pieczeń ze schabu. Mięso z tego przepisu nie jest suche i znakomicie nadaje się nie tylko do pieczywa, ale również jako dodatek do obiadu. Schab jest gotowany, a następnie pieczony z cebulką.  Myślę, że znakomicie sprawdzi się na święta:)

Przepis na moim nowym blogu. Serdecznie zapraszam 🙂

 http://napiecyku.pl/2013/11/domowa-pieczen-ze-schabu/

IMG_8526

13 komentarzy do “Domowa pieczeń ze schabu

  1. Paula 30 listopada, 2013 o 4:51 pm

    Świetny pomysł, a w święta można odskoczyć od zwykłych sklepowych bezsmakowych wędlin 🙂 Zapisuje w zakładkach mam nadzieje, że nie zapomnę zrobić 😉

  2. napiecyku 30 listopada, 2013 o 4:54 pm

    Pozdrawiam:)

  3. Karmel-itka 30 listopada, 2013 o 6:20 pm

    uwielbiam domowe pieczenie. są świetne na ciepło jako obiad bądź na kanapeczki, jako domowa wędlina :]

  4. napiecyku 30 listopada, 2013 o 6:54 pm

    Pozdrawiam:)

  5. potravelblog 30 listopada, 2013 o 10:35 pm

    Bardzo lubię i często robię domowe wędliny. Mam kawałek schabu, jutro przygotuję ten:)

  6. napiecyku 30 listopada, 2013 o 10:40 pm

    Pozdrawiam:)

  7. Zakątek Smaku 1 grudnia, 2013 o 10:49 am

    Pyszna domowa wędlina! 🙂

  8. ladylaurabloq 1 grudnia, 2013 o 12:39 pm

    o ,ale apetyczna ,miłego dnia!.

  9. napiecyku 1 grudnia, 2013 o 12:49 pm

    Dla Ciebie również:)

  10. mojamalakuchnia.wordpress.com 2 grudnia, 2013 o 11:14 pm

    schab musiał być pyszny. moja mama taki robi : )

  11. napiecyku 3 grudnia, 2013 o 9:32 am

    Ja również ten przepis mam od mamy:)

  12. Renata 3 grudnia, 2013 o 7:48 pm

    fantastyczny przepis!! takiego jeszcze nie robiłam:)

  13. napiecyku 3 grudnia, 2013 o 7:49 pm

    Pozdrawiam:)

Dodaj komentarz