Papryka faszerowana

Papryka faszerowana ryżem, mięsem drobiowym i suszonymi pomidorami dla mnie za każdym razem jest pyszna. Z suszonych pomidorów można oczywiście zrezygnować, ale zdecydowanie przełamują one smak ryżu i kurczaka. Można przygotować większą ilość farszu, część zamrozić i wykorzystać później. Papryki faszerowane smakują podane z sosem pomidorowym. Gorąco Polecam:))

Przepis na moim nowym blogu. Serdecznie zapraszam 🙂

http://napiecyku.pl/2014/01/papryka-faszerowana/

IMG_1006

Advertisements

13 thoughts on “Papryka faszerowana

  1. potravelblog Styczeń 7, 2014 o 10:43 am

    Witam, chciałabym serdecznie zaprosić na konkurs, który trwa na moim blogu. Jest bajecznie prosty a do wygrania kosz pełen produktów spożywczych. Pozdrawiam , zapraszam do zabawy i miłego dnia życzę:)
    Więcej informacji :
    http://potravel.pl/2014/01/03/konkurs-3/

  2. ladylaurabloq Styczeń 7, 2014 o 12:17 pm

    To danie też bardzo lubię!.

  3. dżemdżus Styczeń 7, 2014 o 2:13 pm

    Jakoś do tej pory nigdy nie robiłam papryki faszerowanej zimą. Właściwie nie wiem dlaczego. Nowością dla mnie jest też pieczenie jej w piekarniku. Na pewno spróbuję, wygląda przecudnie, aż mi ślinka ciweknie.

  4. napiecyku Styczeń 7, 2014 o 2:21 pm

    Dziękuje i Pozdrawiam:)

  5. domowacukierniaewy Styczeń 7, 2014 o 2:55 pm

    Robiłam faszerowaną paprykę, pyszne danie 🙂

  6. Salvador Dali Styczeń 7, 2014 o 5:08 pm

    ale jak ładnie wygląda!
    W ogóle jakbyś ją nie zapiekała a świeżą nadziała 🙂

  7. Ania Styczeń 7, 2014 o 5:26 pm

    takie obiady goszczą u mnie przeważnie latem:)

  8. Zakątek Smaku Styczeń 7, 2014 o 10:20 pm

    Bardzo lubię paprykę w takim wydaniu:) Bardzo apetyczne zdjęcia:)

  9. beti Styczeń 8, 2014 o 9:54 am

    Bardzo lubię takie faszerowane papryczki, są pyszne 🙂

  10. ankawell Styczeń 8, 2014 o 10:47 am

    Nie musisz mnie długo namawiać. Uwielbiam to danie.
    Ciekawie skomponowałaś farsz.

  11. napiecyku Styczeń 8, 2014 o 10:58 am

    Dziękuję i pozdrawiam:)

  12. mojamalakuchnia.wordpress.com Styczeń 8, 2014 o 8:32 pm

    Też bardzo lubię takie takie faszerowane papryki ; )

  13. Magda C. Styczeń 9, 2014 o 7:11 am

    Świetny pomysł na dobry obiad albo imprezkę 😉 Muszę spróbować z Twoim farszem 🙂

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: