Kotlet mielony faszerowany grzybami i cebulką

Dzisiaj na moim piecyku po raz pierwszy kotlety mielone, aby nie były takie zwykłe i przeciętne wzbogaciłam je o farsz z grzybów. Robiłam je już kilkakrotnie i za każdym razem z innym farszem, wg. mnie najbardziej smakują z pieczarkami. Można podać je z ryżem, lub z kaszą i sosem pieczarkowym. Gorąco polecam:)

Przepis na moim nowym blogu. Serdecznie zapraszam 🙂

http://napiecyku.pl/2013/11/kotlet-mielony-faszerowany-grzybami-i-cebulka/

IMG_6952

Reklamy

2 thoughts on “Kotlet mielony faszerowany grzybami i cebulką

  1. Basinepichcenie Listopad 5, 2013 o 4:58 am

    Wstyd się przyznać, ale u mnie jak mielone to albo w tradycyjnej wersji, albo w formie pulpetów… nie robiłam nigdy z farszem i to mój bład. W najbliższym czasie chciałabym wypróbowac z pieczarkami… Dziękuje za inspiracje 🙂

  2. napiecyku Listopad 5, 2013 o 10:53 am

    Pozdrawiam:)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: