Placuszki z dynią i jabłkiem

Dynia na dobre zagościła na targowych straganach i półkach w supermarketach. U nas hodowana głównie  dla pestek które są bogatym zródłem witamin, mikroelementów i dobroczynnych kwasów tłuszczowych. Miąższ dyni bardzo powoli wchodzi do naszych kuchni i słusznie ponieważ jest równie zdrowy a przy tym pozbawiony kalorii. Dzisiaj polecam placuszki z dynią, można je podać na obiad lub podwieczorek. Miąższ dyni nie ma wyrazistego smaku, dlatego placuszki smakują z dżemem lub konfiturą. Polecam:)

Przepis na moim nowym blogu. Serdecznie zapraszam 🙂  http://napiecyku.pl/2013/10/placuszki-z-dynia/

IMG_5652

Advertisements

2 thoughts on “Placuszki z dynią i jabłkiem

  1. gin Październik 10, 2013 o 9:10 pm

    Mniami 🙂 Ja dynię uwielbiam, w placuszkach z pewnością sprawdziła się świetnie 🙂

  2. jantar92 Październik 10, 2013 o 9:12 pm

    Pozdrawiam:)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: