Faszerowana pierś kurczaka

Dzisiaj na moim piecyku pierś kurczaka faszerowana porem dla tych, którzy liczą kalorie, oraz boczkiem i serem żółtym dla tych, którym jest wszystko jedno. Jednych i drugich świetnie rozumiem. Obie są smaczne i godne polecenia. Por po obróbce termicznej bardzo zyskuje na smaku. Polecam 🙂

Przepis na moim nowym blogu. Serdecznie zapraszam 🙂 http://napiecyku.pl/2013/09/faszerowana-piers-kurczaka/

IMG_3630

 

 

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: