Rogaliki krucho-drożdżowe

Like this at Facebook!

Przepis na te rogaliki krąży po rodzinie od wielu lat. Warto upiec je do południa, ponieważ najbardziej smakują tego samego dnia. Najczęściej robię je z marmoladą lub z masą czekoladową. Z dżemem i powidłami raczej się nie sprawdzają, gdyż nadzienie jest za rzadkie i wypływa podczas pieczenia. Można do każdego rogalika dać pół kostki ciemnej lub białej czekolady. Gorąco polecam 🙂

Przepis na moim nowym blogu. Serdecznie zapraszam 🙂

 http://napiecyku.pl/2013/08/rogaliki-krucho-drozdzowe/

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: