Pasta jajeczna do kanapek

Ta pasta bardzo często gości na moim stole, smakuje z chlebem i tostami, na śniadanie i na kolację, jako dodatek  do dań wielkanocnych, zresztą spróbujcie  sami.

Pasta

Składniki

  • kostka sera białego
  • jedna mała cebulka
  • 4 łyżki majonezu
  • 4 ugotowane jaj

Wszystkie składniki mielę w maszynce do mięsa, dodaję majonez. Smacznego!!!

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: