Pasta jajeczna do kanapek

Ta pasta bardzo często gości na moim stole, smakuje z chlebem i tostami, na śniadanie i na kolację, jako dodatek  do dań wielkanocnych, zresztą spróbujcie  sami.

Pasta

Składniki

  • kostka sera białego
  • jedna mała cebulka
  • 4 łyżki majonezu
  • 4 ugotowane jaj

Wszystkie składniki mielę w maszynce do mięsa, dodaję majonez. Smacznego!!!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: